Grond- en Verhardingswerken

Voor allerhande grond en verhardingswerken voor zowel particulieren als bedrijven zijn wij uitgerust met een professioneel machinepark en hebben wij de nodige vakmannen om u van dienst te zijn. Ook het weg- en aanvoeren van grond gebeurt vlot door onze eigen medewerkers.

 

Particuliere gronden

Als particulier is het niet eenvoudig om uw tuin op te hogen of misschien droomt u van een zwembad, voor dit alles kan u bij ons terecht. Ook het bouwrijp maken van uw perceel, of de aanleg vaneen  nieuwe oprit mag u aan ons overlaten.

Indien u gaat bouwen kunnen wij u ook voor volgende zaken van dienst zijn:

*Uitgraven van kelders
*Plaatsen van regenwater-, infiltratie-  en/of septische putten
*Aanvullen van de nieuwbouw
*Afvoeren van de overtollige grond conform de vlarebo normen

Bedrijfspercelen

Als bedrijf kan u ook op ons rekenen voor allerhande grondwerken,  zoals voor het bouwrijp maken van uw gronden of om de grond rond uw bedrijf voorbereiden voor de tuinaannemer.

Bij de aanleg van parkings, nivelleren wij de grond en zorgen voor een bedekking van bijvoorbeeld steenpuin. Wanneer u een andere toplaag wenst, zoals klinkers of asfalt, helpen wij u ook graag verder in samenwerking met onze partners.

Andere toepassingen

Onze diensten gaan nog veel verder. Wij graven gronden af om bodemsaneringen uit te voeren of verwijderen bossen om er bijvoorbeeld een nieuwe verkaveling te realiseren.