Renovatie

ONZE RENOVATIEWERKEN ZETTEN UW GEBOUW IN EEN NIEUW JASJE

U zal er van versteld staan wat de mogelijkheden zijn voor uw verouderd pand. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van oudere of beschadigde gebouwen.

GEVELS HERSTELLEN

Eén van de onderdelen van onze renovatiewerken is het vernieuwen van gevels. Wij beschikken over de kennis en ervaring om verschillende technieken toe te passen voor deze werken. Na overleg met u en afhankelijk van de toestand van de gevels en muren kiezen wij voor het zandstralen of voor het vernieuwen van het voegsel. Ook het plaatsen van nieuwe materialen, zoals cederhout, vóór de gevel behoort tot de mogelijkheden. Bij deze laatste optie wordt uw gevel in één moeite mee geïsoleerd. Hierdoor bespaart u in de toekomst veel kosten op uw energiefactuur.

HEROPBOUWEN

Wij kunnen eveneens uw oude hoeve weer helemaal in ere te herstellen. Hiertoe behoort natuurlijk het opknappen van de gevels maar ook het weer opbouwen van ingestorte en beschadigde muren. Wij gaan met overleg te werk zodat uw hoeve die unieke uitstraling van weleer weer krijgt.

Ook beschadigde muren aan andere gebouwen dan hoeves bouwen wij helemaal terug op.

Zijn er nog meer werken nodig in uw woning, appartement, hoeve of bedrijfsgebouw? Laat het ons weten. In samenwerking met ons breed netwerk bezorgen wij uw een totaaloplossing.